Grote belangstelling voor nieuwbouw in Oostwold

Oostwold is het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen en wordt nu massaal ontdekt. Acht kilometer ten westen van het bruisende centrum van de stad Groningen vindt u dit kindvriendelijke dorp met volop voorzieningen. De gemeente Leek heeft er enkele mooie grote kavels in de aanbieding vanaf ca. € 100 per m², inclusief btw, waarop u uw droomhuis kunt bouwen met ruime tuin. Inmiddels zijn er diverse kavels in optie genomen en zijn er nog slechts enkele kavels vrij. Naast particuliere kavels zijn er ook een aantal complete en betaalbare rijwoningen (vanaf € 157.500 v.o.n.) en twee-onder-een-kapwoningen (vanaf € 199.500 v.o.n.) van Roosdom Tijhuis beschikbaar via nieuwbouwgroningen.nl. De belangstelling is groot en de meeste van deze woningen zijn inmiddels na een loting onder optie genomen of al verkocht. Wees er dus snel bij!

Nieuwbouwbeurs

Op zaterdag 1 april kunt u op de Nieuwbouwbeurs van de gemeente Leek nader kennismaken met deze nieuwbouwmogelijkheden in het dorp. De beurs wordt gehouden in het gemeentehuis van 11.00 uur tot 14.00 uur, Tolberterstraat 66 te Leek. De toegang is gratis.

Landelijk wonen op een steenworp van de stad

Het dorp Oostwold ligt nabij het Leekstermeer (met vaarverbinding) en aan de A7. Wilt u op een steenworp afstand van de stad Groningen wonen of werkt u in de stad, dan is Oostwold een goede uitvalsbasis. Het dorp is slechts acht kilometer verwijderd van de Grote Markt en 10 autominuten van het Julianaplein (via afslag Westpoort). Ook de fietsverbinding naar de stad is uitstekend. Oostwold heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, kinderopvang, manege, restaurant, en een multifunctioneel centrum met onder andere een basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt. Vanuit Oostwold kunt u prima winkelen in Leek, in het vernieuwde winkelcentrum of op het grootwinkelplein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie

Alle informatie over de kavels en de nieuwbouw vindt u op www.woneninoostwold.nl en op www.nieuwbouwgroningen.nl of kunt u persoonlijk krijgen op de Nieuwbouwbeurs.