Ontdek Oostwold: dorps wonen vlak bij de stad

Oostwold is het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen. Acht kilometer ten westen van het bruisende centrum van de stad Groningen vindt u dit kindvriendelijke dorp met volop voorzieningen. Per 1 november 2017 gaat een nieuw project met vrijstaande woningen in de verkoop.

Royaal en vrijstaand wonen nabij Groningen
Op zoek naar ruimte en vrijheid op nog geen 10 km van het bruisende centrum van Groningen?
In het groenrijke Oostwold ontwikkelen Toeck en Notebomer Surhuisterveen 5 royale vrijstaande woningen vanaf € 246.950,- V.O.N. De woningen komen op grote kavels en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 3 grote slaapkamers en een riante badkamer.

Actief dorp met veel voorzieningen
Bent u een liefhebber van een actief verenigingsleven en saamhorigheidsgevoel? Dan is wonen in het dorp Oostwold misschien iets voor u. Oostwold is een sfeervol dorp in de gemeente Leek met 650 inwoners dat ten noorden van de A7 en het Leekstermeer ligt. Het dorp heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, manege, restaurant, en multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt. Deze supermarkt is opgezet door de dorpsbewoners en wordt gerund door vrijwilligers, een mooi voorbeeld van de sfeer in het dorp.

Landelijk wonen op een steenworp van de stad
Het dorp Oostwold ligt nabij het Leekstermeer (met vaarverbinding) en aan de A7. Wilt u op een steenworp afstand van de stad Groningen wonen of werkt u in de stad, dan is Oostwold een goede uitvalsbasis. Het dorp is slechts acht kilometer verwijderd van de Grote Markt en 10 autominuten van het Julianaplein (via afslag Westpoort). Ook de fietsverbinding naar de stad is uitstekend. Vanuit Oostwold kunt u prima winkelen in Leek, in het vernieuwde winkelcentrum of op het grootwinkelplein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie?
Houdt de website www.toeck.nl in de gaten of maak uw interesse kenbaar door het inschrijfformulier te downloaden en ingevuld retour te sturen naar welkom@toeck.nl. Kom langs in de stand van de gemeente Leek op de beurs NieuwbouwXL van 17 t/m 19 november in Martiniplaza Groningen! Neem telefonisch contact op met Wytze Brandsma via 0512-744030 of stuur een e-mail naar mailto:w.brandsma@toeck.nl