Wonen in Zevenhuizen is zo gek nog niet

Het dorp Zevenhuizen ligt ten zuiden van Leek en heeft ongeveer 3.000 inwoners. Er is een actief verenigingsleven. Naast twee basisscholen bestaan de voorzieningen uit diverse winkels en bedrijven. Ieder jaar in augustus vindt de ‘Feestweek Zevenhuizen’ plaats. Martin de Jong geboren en getogen in Zevenhuizen vertelt waarom het hier zo fijn wonen is.

 

Zevenhuizen-Oost
Ten oosten van Zevenhuizen wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld met een verwachte omvang van circa 50 woningen. De bouw gebeurt in meerdere fases. U kunt zich inschrijven als belangstellende voor een bouwkavel in Zevenhuizen Oost.

Woningtypes Zandwijk en Kokswijk van Roosdom Tijhuis
In de eerste fase van de nieuwe woonwijk Zevenhuizen-Oost heeft Roosdom Tijhuis een plan ontwikkeld bestaande uit twee half vrijstaande woningen type Kokswijk en zes rijwoningen type Zandwijk. Deze ruime en complete woningen worden gerealiseerd op grote kavels met zeer diepe achtertuinen op het zuidwesten. Aan de voorzijde heeft u fraai uitzicht op een bre-de groenstrook. De rijwoningen kosten vanaf € 169.900,- VON en de half vrijstaande vanaf € 227.500,- VON. Kijk voor meer informatie op de website van Roosdom Tijhuis of verkopend makelaar www.nieuwbouwgroningen.nl.