Woningaanbod Leek

Koopwoningen

Start verkoop 8 woningen De Hoven fase 2 in Oostindie. BPD is gestart met de verkoop van het project 8 woningen De Hoven fase 2 in Oostindie te Leek. Alle woningen hebben een diepe tuin, een aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Verkoopprijs vanaf € 280.900,-. Lees meer informatie…

De Musketiers

Luxe en riant wonen in Leek, een knus dorp in het groen. Met alle voorzieningen binnen handbereik en dichtbij de stad Groningen.

Plan ‘De Musketiers’ bestaat uit 30 nog te realiseren, luxe en riante appartementen, verdeeld over drie afzonderlijke blokken; Aramis, Athos & Porthos. De appartementen variëren in grootte van 104m² tot 180m² en beschikken allen over een eigen berging en parkeerplaats in overdekt parkeerdek. 
Koopsommen van € 322.400,- tot € 545.900,- vrij op naam. 

Diverse appartementen zijn reeds onder optie, dan wel verkocht. Informeer bij de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid en de uitgebreide verkoopdocumentatie. 
Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.makelaardijnienoord.nl/aanbod/woningaanbod/LEEK/koop/nieuwbouw/


Huurwoningen

Oostindie – aan de Linde

langewoldbeheer

In de wijk Oostindie heeft Langewold Beheer 14 luxe halfvrijstaande woningen met een hoog afwerkingniveau te huur. Meer informatie bij Langewold Beheer.


Borghwoningen

smitdouma

Iets buiten het centrum van Leek zijn aan de Roomsterweg 18 luxe Borghwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn te huur. Meer informatie bij Smit & Douma Makelaars.


Woningcorporatie Wold & Waard

woldenwaard

Wie in de gemeente Leek een woning wil huren, kan onder meer terecht bij woningcorporatie Wold & Waard Woonservice. Deze woningcorporatie verhuurt ongeveer 5.000 woningen in de gemeenten Marum, Grootegast, Leek en Zuidhorn.
Wold & Waard Woonservice verhuurt woningen aan jongeren, senioren, alleenstaanden en gezinnen.
Heeft u belangstelling, dan bent u welkom bij:

Wold & Waard Woonservice
Lindensteinlaan 75
9351 KC Leek
telefoon 0594 – 51 21 61

Openingstijden: van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluit het kantoor om 12.00 uur.

Wold & Waard Woonservice heeft naast huurwoningen ook koopwoningen. Deze woningen zijn eerder verhuurd geweest of nieuw gebouwd.

Meer informatie: website www.woldwaard.nl.


Huisvesting voor ouderen

vredewold

Stichting Huisvesting Vredewold heeft grondgebonden woningen en appartementen in exploitatie voor personen van 55 jaar en ouder. Een grondgebonden woning is een woning die, zoals het woord zegt, met de grond verbonden is en een tuin heeft. Het is dus géén appartement of een bovenwoning.

Heeft u interesse in een seniorenwoning, vraag dan de uitgebreide informatiebrochure aan bij:

Stichting Huisvesting Vredewold
Pulvertorenstraat 1
9351 BP Leek
telefoon 0594 – 55 26 26

De administratie is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 12.00 uur.

Meer informatie vindt u op de website van Stichting Huisvesting Vredewold.