dermatoloog boxmeer kamagra nederland kamagra 100 mg erectie verbeteren voeding bijwerkingen finasteride 1234 pillen gebruikt

Woningaanbod Oostindie

Levensloopbestendige woningen

Aan de Hyacint komen zeven levensloopbestendige woningen, 1 vrijstaande en 6 half vrijstaande. De moderne woningen zijn ruim, comfortabel én volledig voorbereid op de toekomst. Wonen, baden, slapen en koken kan allemaal gelijkvloers. U heeft bij alle woningen de keuze uit twee plattegronden op de begane grond. Een plattegrond met 2 slaapkamers, een badkamer en een berging, of een plattegrond met 1 slaapkamer, een badkamer en een grotere berging / garage. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig. De tuin ligt op het zuiden en grenst aan het water.

De woningen worden gasloos opgeleverd. Uw woning wordt voorzien van een lucht-water warmtepomp, deze zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water of centrale verwarming. De ruimtes worden middels vloerverwarming verwarmd.

Prijzen vanaf € 299.500,- vrij op naam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Smit en Douma Makelaars in Roden https://www.smitendouma.nl/ .


De Nieuwe Stijl van Leek

 Aan de Bostulp en Hyacint komt de NieuweStijl van Leek met in totaal 16 woningen, verdeeld over 10twee-onder-één-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Deze woningen worden super compleet opgeleverd, en worden gebouwd onder architectuur met een hoogwaardige afwerking. De méér dan royale living biedt diverse indelingsvarianten. De luxe badkamer wordt voorzien van Villeroy en Boch sanitair. De keuken maakt van uw huis echt uw thuis: een zeer complete,hoogwaardige keuken met veel ontwerpmogelijkheden.

Zowel de vrijstaande als de twee-onder-één-kap woningen hebben een ruime tuin, waarvan een aantal aan het water grenst. Verder is er rekening gehouden met een garage en een eigen parkeerplaats. Uiteraard worden de woningen gasloos opgeleverd. Prijzen vanaf € 325.000,- vrij op naam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thuis nieuwbouwmakelaars in Groningen https://www.uw-thuis.nl/ of neemt u een alvast een kijkje op www.denieuwestijlvanleek.nl.


10 woningen aan de Longkruid in De Hoven

Aan de Longkruid ontwikkelt BPD 2 vrijstaande en 8 half vrijstaande woningen. Wonen in deze fase in De Hoven betekent dat je zeer duurzaam woont, doordat de woningen niet meer op aardgas worden aangesloten. Alle woningen worden gekenmerkt door een ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte. Op deze manier passen de woningen in het Drentse karakter van De Hoven.

Op de 2 vrijstaande kavels kun je je favoriete vrijstaande woning kiezen! Kies je type A of B? De kavel is groot genoeg voor het realiseren van al je tuinwensen. De aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf maken deze woning compleet! De vanaf verkoopprijs voor een vrijstaande woning is € 465.000,- v.o.n.

Bij de half vrijstaande woningen kun je ook kiezen uit 2 verschillende type woningen, ook deze woningen staan op een ruime kavel, hebben een aangebouwde garage èn 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De vanaf verkoopprijs voor een half vrijstaande woning is € 335.000,- v.o.n.

Heb je interesse in één van deze duurzame woningen in De Hoven? Op de website www.nieuwbouw-oostindie.nl kun je alle informatie vinden.