Woningaanbod Oostindie

Bekijk het actuele aanbod op de website van Oostindie

19 woningen aan de Longkruid in De Hoven

Bouw gestart!

Aan de Longkruid ontwikkelt BPD 5 vrijstaande en 14 half vrijstaande woningen. Wonen in deze fase 3 in De Hoven betekent dat je zeer duurzaam woont, doordat de woningen niet meer op aardgas worden aangesloten. Alle woningen worden gekenmerkt door een ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte. Op deze manier passen de woningen in het Drentse karakter van De Hoven.

De Hoven fase 3-I

Deze fase is inmiddels in aanbouw en bestaat uit 10 woningen waarvan 2 vrijstaande woningen en 8 half vrijstaande woningen. Alleen kavel 17 is nog beschikbaar. Ook deze woning is in al aanbouw, voorzien van vele opties en wordt aangeboden voor € 489.125,- v.o.n. De kans om op korte termijn een nieuwbouwwoning te bewonen!

De Hoven fase 3-II

Deze fase bestaat uit 6 half vrijstaande woningen en 3 vrijstaande woningen. De half vrijstaande woningen zijn verkocht en zullen naar verwachting in het najaar starten met de bouw. De vrijstaande woningen zijn in verkoop. Hier geldt kopen = bouwen! Ook deze woningen worden luxe uitgevoerd, EPC 0,0 en worden aangeboden vanaf € 474.125,- v.o.n.

Heb je interesse in één van deze duurzame woningen in De Hoven? Op de website www.nieuwbouw-oostindie.nl  kun je alle informatie vinden.

22 woningen aan de Sleutelbloem in De Hoven

BPD ontwikkelt 22 woningen aan de Sleutelbloem in De Hoven. Dit project genaamd De Winding kent twee fasen. De eerste fase bestaat uit 6 2-onder-1-kapwoningen (type A en B) en 4 levensloopbestendige woningen (type C). De levensloopbestendige woningen worden opgeleverd met slaapkamers en badkamer op beide verdiepingen. Daarnaast hebben alle woningen een EPC-waarde van 0,0 en zijn voorzien van zonnepanelen! De tuinen zijn ca. 20 meter diep en hebben een zuid/oost ligging.

Type A heeft een vanaf prijs van € 357.500 v.o.n. Type B heeft een prijs van € 352.500 v.o.n. en de levensloopbestendige woningen type C zijn er vanaf € 360.000 v.o.n. Heb je interesse in één van deze woningen van De Winding? Op de website www.nieuwbouw-oostindie.nl  kun je alle informatie vinden.