Woningaanbod Oostindie

Koopwoningen

Start verkoop 8 woningen De Hoven fase 2 in Oostindie

Op 15 februari 2018 start BPD de verkoop van het project 8 woningen De Hoven fase 2 in Oostindie te Leek. Alle woningen hebben een diepe tuin, een aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Verkoopprijs vanaf € 280.900,-. Interesse? Op deze website kunt u alle informatie vinden: http://bit.ly/2EQEec4

 

Havezate Westerheijl in De Hoven fase 1 overzicht Havezathe

Royaal wonen in een havezate, adellijk landhuis, omgeven door een slotgracht en koetshuizen. Klinkt onrealistisch? Niet in Havezate Westerheijl! Dit unieke nieuwbouwproject maakt wonen als een landheer bereikbaar en dat al vanaf € 225.000,- (prijsindicatie). Havezate Westerheijl is een uniek project: qua locatie, maar ook qua ontwerp en sfeer. Je woont op een rustiek schiereiland met een ruime, groene opzet. Op het schiereiland, omgeven door een slotgracht, staat een complete havezate, bestaande uit een hoofdgebouw en twee koetshuizen. In de koetshuizen zijn elk 6 huurwoningen ondergebracht, het hoofdgebouw herbergt 10 riante herenhuizen. Stuk voor stuk luxe woningen die zeer compleet opgeleverd worden. De classificaties grandeur, klasse en stijl zijn hier zeker niet overdreven. Interesse? Schrijf in je op: www.havezate-westerheijl.nl

Havezathe woningen

Vlinders van BPD in De Hoven Fase 1

Op een zeer mooi plekje in De Hoven is BPD in verkoop met 2 ruime vrijstaande en 6 2-onder-1-kapwoningen. De woningen hebben een statige uitstraling en hebben ruimte genoeg voor het hele gezin. Daarbij staan ze op zeer ruime kavels met een tuin op het zuiden. Houd je van tuinieren of droom je van een veranda met een buitenkeuken? Je kunt al je wensen realiseren op je eigen grond!

Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-oostindie.nl.

Interesse? Er zijn nog enkele woningen te koop! Neem contact op met makelaardij Bruining en de Reus (0594-554355) of Lamberink Makelaars & Adviseurs (050-3672020).

vlinder


Huurwoningen

Oostindie – aan de Lindelangewoldbeheer

In de wijk Oostindie heeft Langewold Beheer 14 luxe halfvrijstaande woningen met een hoog afwerkingniveau te huur. Meer informatie bij Langewold Beheer.


Oostindie – aan de Dobbelogo MVGM

In de wijk Oostindie heeft MVGM Vastgoedmanagement 13 eengezinswoningen met een hoog afwerkingsniveau te huur. Het gaat om 4 hoekwoningen en 9 tussenwoningen. Meer informatie bij MVGM Vastgoedmanagement in Groningen.


Oostindie – aan de Bostulp, Geelster en Den

woldenwaardIn de wijk Oostindie verhuurt Wold & Waard rijwoningen aan de Bostulp, Geelster en Den en twee-onder-een-kapwoningen aan de Den. Heeft u belangstelling, dan bent u welkom bij:

Wold & Waard Woonservice
Lindensteinlaan 75
9351 KC Leek
telefoon 0594 – 51 21 61

Meer informatie: www.woldwaard.nl.