Woningaanbod Oostindie

19 woningen aan de Longkruid in De Hoven

Verkoop gestart!

Aan de Longkruid ontwikkelt BPD 5 vrijstaande en 14 half vrijstaande woningen. Wonen in deze fase in De Hoven betekent dat je zeer duurzaam woont, doordat de woningen niet meer op aardgas worden aangesloten. Alle woningen worden gekenmerkt door een ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte. Op deze manier passen de woningen in het Drentse karakter van De Hoven.

Op de 5 vrijstaande kavels kun je je favoriete vrijstaande woning kiezen! Kies je type A of B? De kavel is groot genoeg voor het realiseren van al je tuinwensen. De aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf maken deze woning compleet! De vanaf verkoopprijs voor een vrijstaande woning is € 465.000,- v.o.n.

Bij de half vrijstaande woningen kun je ook kiezen uit 2 verschillende type woningen, ook deze woningen staan op een ruime kavel, hebben een aangebouwde garage èn 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De vanaf verkoopprijs voor een half vrijstaande woning is € 335.000,- v.o.n.

Heb je interesse in één van deze duurzame woningen in De Hoven? Op de website www.nieuwbouw-oostindie.nl kun je alle informatie vinden.

De eerste 10 woningen gaan eind 2019 al in aanbouw!