Woningaanbod Oostwold

Koopwoningen

Prijsvraag voor ontwerp schoollocatie Hoofdstraat (Oostwold) gewonnen door Toeck

In november 2018 werd een voormalige schoollocatie aan de Hoofdstraat in Oostwold te koop aangeboden. Hierop kon worden ingeschreven middels een ontwerp- en ontwikkel prijsvraag. Toeck heeft in samenwerking met Bouwbedrijf Notebomer Surhuisterveen een plan hiervoor ontwikkeld. De ambitie voor het ontwerp was een plek te creëren die goed aansluit bij de omgeving maar die ook een heel eigen karakter heeft. Het plan bestaat uit een drietal vrijstaande woningen met daar achter ruimte voor nog 3 extra vrijstaande woningen rond een plein met een eigen karakter.

De inrichting van de openbare groenzone maakt onderdeel uit van de ontwikkelopgave. Dit gebied wordt in overleg met de buurt verder vormgegeven. Het project is nog volop in ontwikkeling. Meer informatie is te vinden op www.toeck.nl.


Huurwoningen

Woningcorporatie Wold & Waardwoldenwaard

Wie in de gemeente Leek een woning wil huren, kan onder meer terecht bij woningcorporatie Wold & Waard Woonservice. Deze woningcorporatie verhuurt ongeveer 5.000 woningen in de gemeenten Marum, Grootegast, Leek en Zuidhorn.
Wold & Waard Woonservice verhuurt woningen aan jongeren, senioren, alleenstaanden en gezinnen.
Heeft u belangstelling, dan bent u welkom bij:

Wold & Waard Woonservice
Lindensteinlaan 75
9351 KC Leek
telefoon 0594 – 51 21 61

Openingstijden: van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluit het kantoor om 12.00 uur.

Wold & Waard Woonservice heeft naast huurwoningen ook koopwoningen. Deze woningen zijn eerder verhuurd geweest of nieuw gebouwd.

Meer informatie: website www.woldwaard.nl.